6 Redenen Om Te Trouwen

6 Redenen Om Te Trouwen

Elkaar het ja-woord geven is het uniekste wat er is. Je benadrukt de prachtige liefde die tussen jou en je partner is ontstaan. Een trouwerij brengt mooie en intense momenten met zich mee. Momenten die je altijd bij zullen blijven en waar je jarenlang op terug kan kijken met een brede glimlach. Toch twijfelen nog veel mannen en vrouwen of ze wel moeten trouwen. Wij geven je 6 redenen om wel te trouwen!

1. Trouwgelofte

Een prachtig moment op de bruiloft om je geliefde te vertellen hoeveel en waarom je van diegene houdt. Je kijkt elkaar recht in de ogen aan en voelt de intensiteit van de liefde. Je herinnert elkaar eraan wat diegene zo bijzonder maakt en benadrukt de liefde die je voor elkaar voelt. Het is prachtig om de ander te horen spreken over haar of zijn vlinders in de buik. Zelden hoor je zo uitgebreid wat iemand voor je voelt en van je vindt. Een tip van ons: bewaar de tekst op papier op een mooie plek. Het is fantastisch om af en toe terug te lezen en aan dit prachtige moment herinnerd te worden.

2. Verbondenheid

Door elkaar het ja-woord te geven, beloof je elkaar trouw te blijven. Door deze loyale uitspraak te doen, voel je je meer met elkaar verbonden dan je voorheen deed. Je voelt de hechte en warme band, de waardering voor elkaar. Diepe verbondenheid brengt je zo dichtbij iemand, het verbetert je fysieke en mentale welbeleven.

3. Achternaam

Bij het trouwen is de achternaam een belangrijk onderdeel. Hieraan zien mensen buitenaf direct of je getrouwd bent. Het is een sociale bevestiging aan de mensen om je heen dat jij en je partner elkaar trouw hebben beloofd. Ben je jaloers op je partner zijn of haar bijzondere achternaam? Dan is dit uiteraard een win-winsituatie.

4. Opvoeding van de kinderen

Heb je een kinderwens of ben je al ouder van een kind? Wanneer je in het huwelijk treedt samen met je partner geeft dit stabiliteit en een veilige omgeving voor je kinderen. Wanneer je getrouwd bent krijgen jij en je partner beiden gezag over een kind. Daarnaast is het van oudsher dat je het huwelijk bezegelt wanneer je in verwachting bent van een kind.

5. Trouwerij

De trouwerij zelf is ook een grote reden om te trouwen. Allereerst beleef je een prachtige dag samen met je partner. Je voelt de energie de hele dag door je lichaam stromen. De vlinders zijn weer in de buik als nooit te voren. Maar naast het feit dat dit een bijzondere dag is voor jou en je partner, is dit ook een unieke en mooie gelegenheid om lekker los te gaan. Feesten en het leven vieren met die liefde van je leven, familie, vrienden, collega's en nog veel meer mensen die je liefhebt.

6. Trouwringen

De trouwring biedt meerdere speciale facetten in het huwelijk. Het staat vanwege de ronde vorm als symbool van eeuwigheid. De liefde die je voor elkaar hebt is voor altijd. Het uitzoeken van trouwringen is een leuk proces om met elkaar te beleven. Het is een sieraad die je voor altijd zal herinneren aan deze specifieke dag en aan je partner. Het is belangrijk zorgvuldig een trouwring uit te kiezen die echt bij jou past. De goudsmid van Juwelier van Dam in Ermelo helpt je daar graag bij. Maak vrijblijvend een afspraak voor het uitzoeken van twee prachtige trouwringen.

 

  Afspraak maken

  |  

More posts