Gratis waardebepaling van uw gouden sieraden

Gratis waardebepaling van uw gouden sieraden

Gratis waardebepaling van uw gouden sieraden!

U heeft wellicht de advertentie in uw lokale krant wel gelezen, of misschien ook wel niet. Hoe dan ook; u kunt bij Juwelier Van Dam in Ermelo terecht voor een gratis waardebepaling van uw gouden sieraden, dit betekent dat u kosteloos uw oude gouden sieraden kunt laten bekijken door onze goudsmid in huis zodat u precies weet wat u voor uw oude gouden sieraden kunt krijgen.

Feitje; Wist u dat als u uw goud inlevert in onze winkel dat u extra voordeel heeft bij aankoop van een product bij Juwelier Van Dam?

Procedure van een gratis waardebepaling van uw gouden sieraden:

  • U geeft uw goud af aan één van onze medewerkers.
  • Zij toetsen het goud op gewicht en karaat, dit kan soms op het moment zelf, maar soms kunt u er ook later voor terugkomen.
  • De medewerker geeft u een prijs voor het inleveren van uw gouden sieraden, dit is geheel vrijblijvend.
  •  U heeft de keuze om het goud in te leveren voor contant geld of als waardebon voor in onze winkel, maar uiteraard heeft u ook gewoon de keuze om uw goud weer mee te nemen naar huis, als u er toch liever van af ziet.

De goudprijs

Momenteel (eind juni / begin juli ’16) is de goudprijs erg hoog, doordat Engeland de EU heeft verlaten zijn er veel schuivingen geweest wat invloed heeft op de goudprijs, in uw voordeel. Daarom raden wij u ook aan uw oud goud zo spoedig mogelijk in te leveren zodat u de beste prijs uit uw oude gouden stukken haalt!

 

Feitje; Nadat Engeland de EU heeft verlaten schoot de goudprijs met meer dan 10% omhoog!

 

Voor meer informatie kunt u altijd bij ons terecht, bij ons in de winkel, per mail of telefoon, dus neem gerust contact met ons op! Wij zien u graag in onze winkel, Juwelier Van Dam, Winkelcentrum Stationsstraat 101a

 

 

  |  

More posts