Gaatjes laten schieten

Laat je oorbellen schieten bij Juwelier van Dam. Oorbellen zijn een van de populairste sieraden op dit moment. Het zijn sieraden die net de finishing touch geven aan je outfit. Het kunnen eyecatchers zijn of juist net de subtiele toevoeging van je dagelijkse look. Voor het dragen van oorsieraden moet je wel oorgaatjes laten schieten. Gelukkig is Juwelier van Dam al meer dan 50 jaar een professioneel punt in Ermelo voor het laten schieten van de oorbellen. Met passie en plezier begeleiden we je met het uitkiezen van de schietoorknopjes en zorgen we ervoor dat het schietproces zo soepel en veilig mogelijk verloopt.

Steriel en veilig

Om het proces van het gaatjes schieten zo steriel en veilig mogelijk te laten verlopen, maken wij gebruik van het schietsysteem Studex® System75™. De oorbellen zijn netjes steriel verpakt en wordt bij het gaatjes schieten direct vanuit de casette in het oorlel geschoten. Op deze manier is de kans op een infectie of besmetting veel kleiner, aangezien de oorbellen pas blootgesteld worden als ze in het oor geschoten zijn. Ook het schietproces bij het laten schieten van oorbellen loopt zeer snel, de oorbel wordt direct vastgezet met een veiligheidsluiting.

2 gaatjes tegelijk laten schieten

Om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen kan je ervoor kiezen om twee oorgaatjes tegelijk te laten schieten. Op deze manier ben je sneller klaar en heb je maar één keer 'de schrik'. Vaak zien we bij jongere kinderen dat ze schrikken bij het schieten van het eerste gaatje en durven ze vaak geen tweede te zetten. Op het moment dat wij twee gaatjes tegelijk laten schieten is deze schrik niet van toepassing, aangezien je na het schietproces in één keer klaar bent.

Kosten gaatjes schieten

Bij het schieten van de oorgaatjes heb je oorbellen nodig, deze zorgen ervoor dat de gaatjes in de oren blijven. Omdat wij het gaatjes schieten voor iedereen mogelijk willen maken, betaal je enkel voor de oorbellen. Het proces van het gaatjes schieten zit daar gratis bij. De kosten van de oorbellen beginnen bij €24,95 en lopen op tot €39,95. Deze oorknopjes zijn gemaakt van chirurgisch staal. Hieronder zie je al enkele oorknoppen die wij aanbieden. Om het proces zo zorgeloos mogelijk te maken, raden we aan van te voren al een keus te maken welke oorbellen je graag zou willen.

Nazorg van gaatjes schieten

De nazorg van het gaatjes schieten is erg belangrijk. Hierin begeleiden wij je ook graag. Nadat je gaatjes hebt geschoten moet je de oorknopjes die in je oor zijn geschoten ongeveer 6 weken erin laten en regelmatig draaien. Na deze 6 weken mag je ook andere oorbellen indoen. Je mag na het schieten van de oorgaatjes gewoon zwemmen. Echter raden we je wel aan een extra druppeltje Biotycare Oorverzorging te gebruiken. Om ervoor te zorgen dat het oorlel niet gaat ontsteken, raden wij je Biotycare Oorverzorging aan. Dit bevat verzorgende druppels voor als je net oorgaatjes heb laten schieten. Het werkt als een soort ontsmettingsmiddel voor de open wonden van je geschoten oor. Biotycare zorgt ervoor dat je huid soepel blijft en dat de oorsieraden niet hechten aan de wondjes.

Hoe gebruik je Biotycare Oorverzorging?
- Gebruik 2 á 3 druppels per dag (zoals 's ochtends, 's middags en 's avonds)
- Reinig je handen van te voren
- Reinig de voor- en achterkant van je oren met Biotycare 
- Draai voorzichtig aan de oorbellen (max 2 keer per dag)
- Probeer zo min mogelijk aan je oren te zitten

Wil jij je oorgaatjes laten schieten bij Juwelier van Dam in Ermelo? Gezellig! Onze experts begeleiden je graag bij dit bijzondere en sentimentele proces. Maak een afspraak via de knop hieronder, kies een tijdslot en dan zien we je graag bij het schieten van gaatjes.