Over Juwelier van Dam

Juwelier Van Dam is al jarenlang een begrip op de Veluwe, bekend om zijn uitgebreide expertise en diepgaande kennis op het gebied van horloges en sieraden. Klanten kunnen bij Van Dam terecht voor een exclusieve collectie van prachtige merken, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Of u nu op zoek bent naar een tijdloos horloge of een schitterend sieraad, bij Juwelier Van Dam wordt u met persoonlijke service en deskundig advies altijd perfect geholpen. Ontdek de luxe en het vakmanschap bij Juwelier Van Dam, waar passie voor sieraden en horloges tot in de kleinste details zichtbaar is.

Geschiedenis

Juwelier Van Dam heeft sinds de opening in 1971 in Harderwijk een rijke geschiedenis opgebouwd en is een vertrouwd adres geworden in Ermelo en omstreken. Door altijd "de tijd vooruit" te zijn, combineert deze juwelier vooruitstrevend denken met de traditionele waarden van het juweliersvak. Met meer dan een halve eeuw aan ervaring, biedt Juwelier Van Dam een unieke mix van vakmanschap en allround specialisme in horloges en sieraden.

De persoonlijke benadering en het advies op maat staan centraal in de filosofie van Juwelier Van Dam. Klanten waarderen de uitgebreide collectie die ervoor zorgt dat zij zelden misgrijpen, met alles direct uit voorraad leverbaar. Of u nu op zoek bent naar een tijdloos horloge of een schitterend sieraad, Juwelier Van Dam in Ermelo is uw deskundige partner waar traditie en innovatie hand in hand gaan. Ontdek de geschiedenis, kwaliteit, en service bij Juwelier Van Dam, waar elke klant zich speciaal voelt en het beste advies krijgt.

Meet the team

Ons krachtige en gevarieerde team staat elke dag weer met passie voor u klaar. Iedereen heeft zijn eigen kracht om te zorgen dat we u op elk vlak zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Of dit nu gaat om een geweldige web ervaring. Of onze sublieme service in de winkel. We hebben het allemaal in huis! Kom dus vooral langs bij ons of neem contact op voor al uw vragen.

We kijken er naar uit om u te mogen helpen!

Stage bij Juwelier van Dam

Juwelier Van Dam is trots erkend te zijn als stagebedrijf en heeft een sterke traditie in het begeleiden van stagiairs van de juweliersvakschool. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven leerlingen die een passie hebben voor het juweliersvak en die zich verder willen ontwikkelen in dit prachtige ambacht.

Bij Juwelier Van Dam begrijpen we dat de toekomst van ons vakgebied mede wordt vormgegeven door de enthousiaste en kundige leerlingen van vandaag. Daarom bieden we een leeromgeving waar stagiairs niet alleen praktische werkervaring opdoen, maar ook de unieke kans krijgen om van ervaren vakmensen te leren.

Heb je interesse om je vakmanschap bij ons te verfijnen en ben je student aan de juweliersvakschool? Stuur dan een vrijblijvende mail naar ons algemene mailadres. Voeg je portfolio en CV toe en geef een onderbouwing waarom je bij Juwelier Van Dam stage wilt lopen. Wij zijn benieuwd naar je verhaal en staan open voor nieuwe talenten die met hun passie voor sieraden en horloges ons team willen versterken.

Onze Winkel

Bezoek Juwelier Van Dam in het hart van Ermelo, centraal gelegen in Nederland, en ervaar de sublieme service en het persoonlijke contact waar wij bekend om staan. Onze fysieke winkel biedt een uitgebreide collectie van de mooiste horloges en sieraden, waarbij we altijd klaarstaan om u met deskundig advies te assisteren. Het vinden van het perfecte juweel wordt bij ons een prettige ervaring. Bovendien kunt u bij ons profiteren van gratis parkeren direct voor de deur. Kom langs en laat u verleiden door onze schitterende producten en de persoonlijke service die u verdient.


Onze website

Ontdek het gemak en de uitstekende service van de online webshop van Juwelier Van Dam. Met onze gebruiksvriendelijke website vindt u moeiteloos wat u zoekt, aangezien alle artikelen die we aanbieden direct uit onze eigen voorraad komen. Dit betekent snelle en betrouwbare levering van uw favoriete sieraden en horloges. Service staat bij ons centraal, dus voor vragen of advies zijn we altijd gemakkelijk te benaderen.