Image with text overlay

Subheading text

Welcome

Write an introduction that tells your customers about you, your company and how you got started.

Meet the team

Write a paragraph about your team, or spread awareness of a cause that is important to you.

Over Ons

Juwelier online én met een zeer complete winkel.

De aanschaf van een sieraadtrouwring of horloge is bij uitstek een moment om van te genieten. U verrijkt een ander of uzelf met een doordacht item. Daar mag tijd voor uitgetrokken worden. Juwelier van Dam brengt als juwelier online én in een zeer complete winkel alle voorwaarden samen om te zorgen dat u de beste keuze maakt.

Juwelier van Dam opende in mei 1971 in Harderwijk de deuren en heeft sinds die tijd nooit achterom gekeken. Het vizier is gericht op vooruitstrevend zijn, “de tijd vooruit” zoals de slogan luidt, zonder de traditionele waarden van het vak uit het oog te verliezen. We zijn als juwelier online zeer actief met een uitstekende webshop, maar hechten tegelijkertijd veel waarde aan onze winkel aan de Stationstraat 101a in Ermelo, waar wij een indrukwekkend assortiment sieraden en horloges presenteren.

Juwelier online maar ook alles wat u zoekt in de winkel

Juwelier van Dam noemt ervaring en allround specialisme als sterke punten, maar de ware kracht van het team ligt in de persoonlijke benadering en het geven van advies op maat. We denken graag in oplossingen, zonder discussies maar met antwoorden. De kans dat u achter het net vist is bovendien tot het minimum beperkt door een groot assortiment. Alles is direct op voorraad, zodat we u geen nee hoeven te verkopen.

Wie de juwelier online bezoekt nodigen wij graag uit het assortiment ook eens live te komen bekijken. Het parkeren is gratis, de routebeschrijving laat aan duidelijkheid niet te wensen over, en de koffie staat klaar zodra u de winkel binnenloopt. U kunt een horloge, trouwring of sieraad passen, wij maken het desgewenst meteen op maat, terwijl gezelligheid uw aankoop omhult.

Wij verwelkomen u graag in onze winkel in Ermelo. Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via de knop hieronder.

Visit Us

Our Hours

Mon - Fri, 10am - 9pm
Saturday, 11am - 9pm
Sunday, 11am - 5pm

Our Location

https://www.google.com/maps/place/Juwelier+van+Dam/@52.2996264,5.6169408,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x47c634111274fe7f:0xcadcb22e55d04e79!8m2!3d52.2996231!4d5.6195157!16s%2Fg%2F1tj1lqhn?authuser=0&entry=ttu

Get directions