Sieraden graveren

Wil je een gravure laten zetten in je sieraad? Bij Juwelier van Dam in Ermelo kan je ervoor kiezen je ketting, armband of ring te laten graveren. Wij vinden het belangrijk dat je de mogelijkheid hebt om een belangrijk naam, datum of woord bij je te kunnen dragen. In deze tekst leggen we je uit wat de mogelijkheden zijn op het gebied van graveren bij Juwelier van Dam.

Sieraden Laten Graveren in de winkel

Het is mogelijk om bij onze juwelier in Ermelo langs te komen om je sieraad te laten graveren. Maak hiervoor een afspraak met een van onze graveer specialisten. Zij kunnen je in de winkel deskundig adviseren en vertellen over de mogelijkheden op het gebied van graveren. Zij hebben tientallen jaren op het gebied van sieraden graveren. Op het moment dat je een ketting, armband of ring bij ons hebt gehaald en je hier een datum of tekst in wilt laten graveren, is dit gratis. Dit is een van onze service specialiteiten. 

Sieraden Laten Graveren online

Het is ook mogelijk je sieraden te laten graveren online via de webshop. Wij graveren sieraden die je bij ons online besteld kosteloos, dit doen wij als blijk van waardering dat je onze webshop kiest. Je kan bijvoorbeeld een prachtige gouden hanger bestellen en dit sieraad laten graveren, deze kan je mooi combineren met een bijpassende ketting. Je kan de gravure aangeven bij het bestelproces, bij de stap: 'opmerking'. 

Soorten Gravures

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het laten graveren van je sieraad. Zo kan je allereerst kiezen tussen de verschillende soorten sieraden. Je kan een gouden armband graveren, maar ook een zilveren ketting. Wel is het belangrijk om een sieraad te kiezen waarop dit kan. Je hebt verschillende sieraden die zijn gemaakt om op te graveren. Zo hebben wij bijvoorbeeld speciaal plaatarmbanden, dit zijn armbanden met een plaatje waarop gegraveerd kan worden. Deze heb je zowel in het goud, als zilver. Daarnaast heb je ook prachtige gouden en zilveren ringen die je zowel aan de binnenkant als ook de buitenkant kan laten graveren. Ook hebben wij gouden en zilveren graveerhangers. Deze kan je om een ketting doen, zodat je een mooie betekenis om je hals hebt. 

Kosten Gravures

De meest snelle en betaalbare methode voor het graveren van je sieraad is de machinale graveermachine bij ons in huis. De instelkosten zijn €7,50- en daarnaast betaal je per letter of cijfer €1,-. Als je bijvoorbeeld 'Jan' wilt laten graveren kost dit €7,50,- + drie keer €1,- = €10,50. Op het moment dat je een sieraad bij ons de winkel of webshop koopt is deze methode kosteloos. Je kan de tekst voor in het gegraveerde sieraad bij 'opmerking' achterlaten.

Indien je een professionele hand- of lasergravure wilt kost dit minimaal €50,-. Dit kan net iets goedkoper zijn, maar ook duurder. Dit hangt af of je enkel een naam erin wilt laten graveren of een volledige familiewapen. Je kan ons altijd mailen om navraag te doen over een prijsopgave.

Maak een vrijblijvende afspraak bij Juwelier van Dam in Ermelo voor het graveren van je sieraden, horloges, kinderbestekjes en nog veel meer.