Goud inwisselen

Goud inwisselen

Lever je goud in bij Juwelier van Dam in Ermelo. Wij zijn al meer dan 50 jaar een officieel taxatiepunt voor het inwisselen van 14- en 18 karaat goud. Met deze tientallen jaren aan ervaring, weten wij je op maat te helpen bij het inleveren van goud. Zo hebben wij meerdere methodes waarbij je je goud kan inleveren tegen cash, sieraden, horloges of een cadeaukaart. Maak vrijblijvend een afspraak voor het taxeren van je gouden sieraden of spullen. Op deze pagina leggen we je meer uit over het inwisselen van goud.

Wat levert mijn goud op?

We raden je aan je gouden sieraden of spullen in te leveren bij Juwelier van Dam in Ermelo. Wij hanteren de beste goudprijs, zodat jij met een brede glimlach de winkel verlaat. Bij het inleveren van goud wil je vaak de beste prijs ontvangen. Juwelier van Dam is erg transparant over het geven van de beste goudprijs. Het is lastig een specifieke goudprijs hier neer te zetten, aangezien de grafiek van goud erg volatiel is.

Let op: de prijs kan lager of hoger zijn dan de hierboven aangegeven goudprijzen. Dit is slechts een indicatie op basis van de huidige goudkoers. De goudkoers is zeer volatiel en zal niet altijd accuraat zijn aan bovenstaande prijzen. Wij raden je aan voor een specifieke goudprijs een afspraak te maken met onze professionele goud taxateur. Met tientallen jaren aan ervaring helpt hij je graag bij het inleveren van goud en het aangeven van de juiste goudprijs voor 14- en 18 karaat goud.

Goud inwisselen, hoe werkt dat?

Bij Juwelier van Dam in Ermelo kan je met én zonder afspraak binnenkomen voor het taxeren of inwisselen van je goud. Echter raden we je vanwege drukte aan een afspraak te maken, zodat de goud taxateur volledig gefocust te werk kan. Wanneer je je goud wilt inwisselen kan je kiezen tussen verschillende methodes om betaalt te worden voor je ingeleverde goud.

1. Goud snel verkopen

Dit is de meest eenvoudige en snelle methode voor het inleveren van je goud. Hierbij krijg je een bedrag puur voor het goud dat je inlevert. Hierbij kijken we naar de goudkoers en geven we je cash voor het ingeleverde goud. Dit is de meest oneerbiedige manier van het goud inleveren. Het goud dat je bij deze methode inlevert, smelten wij om tot een goudklompje. Je krijgt bij deze methode het 'minste' geld, aangezien bij het smelten van goud 10% smeltverlies komt kijken. Echter ontvang je hierbij wél direct contant geld en ben je snel van je gouden sieraden of spullen af.

2. Goud inleveren voor verkoop

Juwelier van Dam heeft een prachtige occasion afdeling. Dit zijn 14- en 18 karaat gouden sieraden en horloges die wij zowel fysiek in de winkel als ook op de website verkopen. Dit is de meest eerbiedige methode voor hetinwisselen van je gouden sieradenof spullen. Het sieraad of horloge die wij van jou overnemen, maken wij weer als nieuw en zoeken grondig naar een nieuwe eigenaar. We splitten de winst.

3. Goud inruil voor sieraden en horloges

Indien je een liefhebber bent van sieraden of horloges, kun je deze methode kiezen. Hierbij lever je je gouden sieraden of spullen in voor een nieuw sieraad of horloge. Ben je bijvoorbeeld een horlogefanaat, ruil dan je goud in voor een prachtig Seiko of Casio horloge. Of als je een drager bent van sieraden, lever je goud in voor een prachtige collier, armband, oorbellen of ring. We taxeren je goud, vertellen jou de winkelwaarde hiervan en vervolgens kun je op je gemak shoppen in ons assortiment. Hierbij geven we je uiteraard een prachtige korting.

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij Juwelier van Dam in Ermelo nabij Harderwijk en Putten voor het inleveren van je goud. Wij zijn een officieel taxatiepunt voor het taxeren en inwisselen van je gouden sieraden en spullen. Heb jij nog wat moois op zolder liggen of in je nachtkastje? De goudprijs staat momenteel skyhigh, dit is het ideale moment voor het inwisselen van je goud.