Zilveren trouwringen

Bekijk een deel van onze zilveren trouwringen

Ontdek een exclusieve selectie zilveren trouwringen, ideaal voor die bijzondere verbintenis. Het kiezen van de perfecte zilveren ring kan overweldigend zijn. Onze ervaren trouwringenspecialisten zijn beschikbaar om je van deskundig advies te voorzien. Hieronder zie je één ring van de set; bij ons kun je alles aanpassen naar wens, inclusief de steentjes. Elk detail kan gepersonaliseerd worden om perfect bij jouw stijl te passen.

Een afspraak maken met de zilveren trouwringen specialist

Wij adviseren je om vooraf onderzoek te doen naar zilveren trouwringen. Bekijk een deel van onze collectie zilveren trouwringen online. Het is niet nodig om al exact te weten welke ringen je wilt. Dit vooronderzoek helpt echter wel om een idee te krijgen van wat je aanspreekt en in welke prijsklasse je zoekt.

Juwelier van Dam wordt met 900+ reviews beoordeeld met 5,0 sterren ⭐

Bij Juwelier van Dam streven we naar perfectie en onze klanten zien dat ook. Met de hoogstmogelijke Google review score van 5.0 sterren uit meer dan 900 beoordelingen, onderscheiden we ons als de betrouwbare keuze voor uw trouwringen. Elk paar dat ons heeft gekozen, heeft ervaren dat onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid ongeëvenaard is. Lees de verhalen en deel in hun vreugde — want uw perfecte dag verdient de perfecte ring.

Meer weten

Bij het uitzoeken van trouwringen is het belangrijk dat je op je gemak voelt. Juwelier van Dam geeft je daarom de ruimte om allereerst zelf te oriënteren bij de velen trouwringen dummies. Op deze manier kan je voor jezelf en je partner uitzoeken welke stijl je het mooist vindt. Vervolgens kan je met de goudsmid bekijken welke materiaal je wilt, wat voor steentjes erin komen, wat voor zetting van de stenen enzovoort. De goudsmid heeft al tientallen jaren ervaring in de trouwringen branche en weet dan ook elke vraag te beantwoorden. Het is belangrijk dat als je vragen hebt, die ook stelt. Geen vraag is te gek. Trouwringen moeten passen bij de relatie die jij en je partner hebben, bij je eigen persoonlijkheid en bij je budget past. Goudsmid Gideon Braasem begeleidt je in dit prachtige avontuur. 

Zilveren trouwringen met diamant

Er zijn talloze verschillende soorten zilveren trouwringen. Hierdoor is er voor iedereen genoeg keus en kan iedereen 'de ware' zilveren trouwring vinden. Een vraag die vaak wordt gesteld: 'Is het mogelijk een zilveren trouwring met diamant te bestellen?' Het antwoord daarop is heel simpel: 'Ja, dat kan.' Er zijn zoveel verschillende zilveren trouwringen met diamanten, maar ook zilveren trouwringen met zirkonia. Omdat wij iedereen willen helpen, ongeacht je budget, is het belangrijk dat wij de juiste steen kunnen leveren. Wij hebben zilveren trouwringen leveranciers die zowel zilveren trouwringen met diamant als zirkonia kunnen leveren. Zo heeft Rosa Di Luca bijvoorbeeld prachtige zilveren trouwringen met diamanten en zirkonia stenen.

Om jou en je partner zo goed mogelijk te helpen, raden we jullie aan een afspraak te maken. Dan kan zilver- en goudsmid Gideon Braasem goed kijken naar de mogelijkheden van zilveren trouwringen die bij jou en je partner passen.