Witgouden trouwringen

Bekijk een deel van onze collectie

Bekijk een kleine greep onze selectie witgouden trouwringen, perfect voor die speciale verbintenis. Het kan overweldigend zijn om de perfecte witgouden ring te kiezen. Onze ervaren trouwringenspecialisten staan klaar om je deskundig te adviseren.

Een afspraak maken met de witgouden trouwringen specialist

Wij adviseren je om vooraf onderzoek te doen naar witgouden trouwringen. Bekijk een deel van onze collectie witgouden trouwringen online. Het is niet nodig om al exact te weten welke ringen je wilt. Dit vooronderzoek helpt echter wel om een idee te krijgen van wat je aanspreekt en in welke prijsklasse je zoekt.

Juwelier van Dam wordt met 900+ reviews beoordeeld met 5,0 sterren ⭐

Bij Juwelier van Dam streven we naar perfectie en onze klanten zien dat ook. Met de hoogstmogelijke Google review score van 5.0 sterren uit meer dan 900 beoordelingen, onderscheiden we ons als de betrouwbare keuze voor uw trouwringen. Elk paar dat ons heeft gekozen, heeft ervaren dat onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid ongeëvenaard is. Lees de verhalen en deel in hun vreugde — want uw perfecte dag verdient de perfecte ring.

Meer weten

Bij het uitzoeken van trouwringen is het belangrijk dat je op je gemak voelt. Juwelier van Dam geeft je daarom de ruimte om allereerst zelf te oriënteren bij de velen trouwringen dummies. Op deze manier kan je voor jezelf en je partner uitzoeken welke stijl je het mooist vindt. Vervolgens kan je met de goudsmid bekijken welke materiaal je wilt, wat voor steentjes erin komen, wat voor zetting van de stenen enzovoort. De goudsmid heeft al tientallen jaren ervaring in de trouwringen branche en weet dan ook elke vraag te beantwoorden. Het is belangrijk dat als je vragen hebt, die ook stelt. Geen vraag is te gek. Trouwringen moeten passen bij de relatie die jij en je partner hebben, bij je eigen persoonlijkheid en bij je budget past. Goudsmid Gideon Braasem begeleidt je in dit prachtige avontuur. 

Juwelier van Dam in Ermelo heeft een groot assortiment aan 14- en 18 karaat witgouden trouwringen voor dames. Zo is er voor ieder verschillende vrouw wel een prachtige witgouden trouwring. Wij werken samen met de grootste witgouden dames trouwringen leverancier van de Benelux. Zij hebben een witgouden dames trouwringen software ontworpen waardoor wij met jou de perfecte witgouden trouwring kunnen samenstellen. Zo zijn er duizenden verschillende mogelijkheden voor een witgouden dames trouwring. Of je nou een elegante of een zeer excentrieke witgouden trouwring wilt, voor iedere vrouw is een bijpassende witgouden dames trouwring.

Voor heren heeft Juwelier van Dam een groot aanbod in witgouden heren trouwringen. Ook voor de heren zorgen we ervoor dat je de juiste witgouden trouwring uitkiest. Je hebt enorm veel verschillende soorten en maten in witgouden trouwringen. Dit zijn 14- en 18 karaat witgouden trouwringen gemaakt van de beste materialen. Heren kiezen vaak een stoere of een licht elegante witgouden trouwring, maar dit kan je helemaal naar eigen voorkeur samenstellen. 


Witgouden trouwringen zijn prachtig en hebben een unieke betekenis. Het staat bekend om haar schoonheid en elegantie. Maar wat is witgoud nou eigenlijk? Net zoals in geelgoud zit er in witgoud evenveel gouddelen. 14 karaat trouwringen bevatten 58,5% massief goud en 18 karaat trouwringen bevatten 75% massief goud. Het enige verschil zit in de materialen die erbij worden gebruikt. Het combineren van deze materialen noemen ze een legering. Bij geelgoud wordt er massief goud gebruikt samen met voornamelijk zilver en een beetje koper. Door de witte kleur van zilver verkleurt het oranjeachtige donkergeel van 24-karaats goud naar lichtgeel. Wanneer bij een goudlegering veel meer koper wordt gebruikt dan zilver, noemt men het rood goud. Witgoud wordt op verschillende manieren gemaakt. Zo is het mogelijk om geelgouden trouwringen te rhodineren. Ze vergulden de trouwring met een dun laagje Rhodium (een wit edelmetaal). Ook is het mogelijk witgouden trouwringen te maken door veel meer zilver of nikkel toe te voegen dan normaal.