Swarovski Beeld Repareren

Kom voor een Swarovski reparatie bij Juwelier van Dam in Ermelo. Swarovski kristal kan erg kwetsbaar zijn en zo kan het gebeuren dat je Swarovski beeldje stuk gaat of barst. Hier kunnen verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen. Het beeldje is bijvoorbeeld gevallen, maar ook als een beeldje lang in een bepaald klimaat (verwarming, of juist airco of een vochtige omgeving) staat, kan het kristal gaan werken en wellicht barsten of scheuren. Gelukkig is er een manier Swarovski te repareren! Bij Juwelier van Dam zijn wij gespecialiseerd in het repareren van gebroken Swarovski beeldjes. Met meer dan 50 jaar ervaring in Swarovski reparaties kunnen we je goed op maat helpen.

Kosten Swarovski Repareren

De kosten voor het laten repareren van je Swarovski beeld bedraagt €15,- per lijmvlak. Dit heeft er mee te maken dat wij uiterst geconcentreerd en precies te werk moeten gaan om het beeldje te repareren. Het is vaak erg fragiel en kan door een kleine slordigheid al verkeerd gaan. Echter nemen wij goed de tijd voor je Swarovski beeld en zorgen wij ervoor dat je het beeld als nieuw terugkrijgt. Indien je het beeldje opstuurt zullen wij goed de kosten bespreken, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Door de goede communicatie via de mail en telefoon, zulllen alle Swarovski reparaties spoedig en zorgvuldig verlopen.

Twee verschillende Swarovski breuken

Recht afgebroken onderdelen

Onderdelen van een beeld die recht afgebroken zijn kunnen wij in vrijwel elk geval lijmen. We gebruiken hiervoor geen gewone secondelijm of glaslijm, maar een speciale lijm die egaal uithardt onder UV-licht. Hierdoor sluit het afgebroken onderdeel weer naadloos aan op het lijmvlak en is je beeldje weer als nieuw. De lijm laat ook geen lijmresten of luchtbellen achter. Probeer dit echter niet zelf, het vergt uiterste concentratie en precisie om het lijmvlak exact op de goede plek te lijmen.

Versplinterde of verloren afgebroken onderdelen

Een afgebroken deel dat geen recht lijmvlak heeft zijn lastiger te lijmen. Wij proberen in dit geval altijd het onderdeel weer recht op het afgebroken stuk te lijmen maar er bestaat een kans dat het deel loslaat omdat het lijmvlak niet meer uit één egaal vlak bestaat. Ook als een onderdeel is afgebroken en je hebt dat deel niet meer ( bijvoorbeeld een staart van een dier breekt af en de staart is kwijt), kunnen wij dat specifieke onderdeel helaas niet nabestellen. Als je het afgebroken onderdeel niet meer in je bezit heeft, kunnen wij het ook niet voor u repareren.

Swarovski beeld opsturen

Indien je ver van Ermelo vandaan woont is het mogelijk om je Swarovski beeld op te sturen. Wij doen 50 jaar Swarovski reparaties op afstand. Dit moet je opsturen naar: Ermelo, de Stationsstraat 101a, 3851NC. Stuur het Swarovski beeldje zo goed mogelijk ingepakt op en het liefst in zijn originele Swarovski doos. Op deze manier kan het Swarovski beeld niet tijdens de verzending kapot gaan. Swarovski kristal is erg fragiel en kan bij de kleinste botsingen onderweg al afbreken. Stop in het pakketje ook een begeleidende brief met je naam, telefoonnummer, e-mail en adres. Mail ons via info@juweliervandam.nl over de aankomst van dit pakket. Wanneer het pakketje bij ons is aangekomen, openen wij het voorzichtig. We kijken allereerst of het beeldje te repareren is, wat de kosten hiervan zijn en hoelang wij over het repareren doen. Dit communiceren wij met jou en jij kan ervoor kiezen om een akkoord te geven. 

Swarovski beeld langsbrengen

De meest veilige en persoonlijke manier om je Swarovski beeld af te leveren, is door het langs te brengen. Op deze manier hoef je niet bang te zijn of het beeldje niet per ongelukig beschadigd raakt tijdens de postbezorging. Daarnaast weet je direct wat de kosten zullen zijn en kan je soms het beeld na twee uur al ophalen. Dit is niet altijd het geval, aangezien je meer lijmvlakken kan hebben en meer kapotte Swarovski beelden. Hierdoor weet je wel direct wat je te wachten staat. Ook kan je het Swarovski beeld langsbrengen en vervolgens ons vragen het op te sturen naar jouw adres. Maak hiervoor wel een afspraak, zodat de Swarovski specialist tijd voor je kan maken.

Heb je een gebroken Swarovski beeld? Kom dan bij ons in Ermelo langs voor een vrijblijvende prijsopgave. Afhankelijk van het beeldje en de moeilijkheid van de reparatie, repareren wij al vanaf 15 euro per lijmvlakje. Dus blijf niet zitten met een Swarovski beeldje dat kapot is, maar laat het repareren bij Juwelier van Dam in Ermelo.