Sieraad laten maken

Heb je een uniek idee voor een sieraad? Dan ben je bij Juwelier van Dam aan het juiste adres! Je kunt bij ons een sieraad laten maken naar je eigen ontwerp, van een materiaal naar keuze. Waarom zou je genoegen nemen met een ring, armband of ketting die iedereen in principe kan aanschaffen, als je ook een origineel sieraad kunt laten maken dat niemand anders heeft? Een zelf ontworpen sieraad is het mooiste dat er is!

Welke soorten sieraden kan ik laten maken?

Wil je een ring laten maken voor jezelf of voor je geliefde? Een mooie armband als aandenken aan een dierbare? Of een ketting laten maken als origineel cadeau? Het is allemaal mogelijk bij Juwelier van Dam. Je kunt bij ons sieraden laten maken van alle edelmetalen. We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarbij je je eigen ontwerpen kunt voorleggen aan onze goudsmid. Heb je wel al een idee maar weet je niet zo goed hoe je dit moet uitwerken, dan kan de goudsmid je daar vanzelfsprekend bij adviseren. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat je creativiteit de vrije loop!Uiteraard kun je ook bij Juwelier van Dam terecht voorsieraden graveren.

Kan ik ook een sieraad laten maken van oude edelmetalen of edelstenen?

Dat kan zeker. In plaats van oude sieraden te verkopen en met de opbrengst een nieuw sieraad aan te schaffen, kun je ervoor kiezen de edelstenen van een oud sieraad in een nieuw sieraad te verwerken. Ook als je oud goud hebt, bijvoorbeeld uit een erfenis, dan kunnen wij dit verwerken en gebruiken om een nieuw sieraad van te maken. Dit is niet alleen een hele duurzame benadering, het is ook de oplossing als je een sieraad hebt dat eigenlijk niet bij je past maar waar je wel emotionele waarde aan hecht.

Wat mag sieraden laten maken kosten?

Nu vraag je je ongetwijfeld af: “Wat mag sieraden laten maken kosten?” De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de arbeidsduur en van welke materialen je je sieraad wilt laten maken. Voor een platina sieraad ben je natuurlijk wat meer kwijt dan voor een zilveren sieraad. Als je zelf oud goud of andere materialen meebrengt die we kunnen gebruiken voor je nieuwe sieraad, dan scheelt dit vaak veel in de uiteindelijke prijs. Vanzelfsprekend kunnen we je vooraf een indicatie geven. Als je een bepaald budget in gedachten hebt, laat het ons dan weten. We denken graag met je mee zodat je een mooi sieraad kunt laten maken dat past binnen jouw budget.

Ja, ik wil een sieraad laten maken!
Juwelier van Dam is al sinds 1971 de vertrouwde juwelier van Ermelo, Harderwijk en omstreken.

Wil je door ons een sieraad laten maken? Neem dan even contact met ons op en maak een afspraak om langs te komen bij onze winkel in Ermelo, zodat we je wensen kunnen bespreken. Onze winkel is tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op nummer 0341 554 168 en per mail via info@juweliervandam.nl. We zijn heel benieuwd naar je ideeën!