Afspraak maken met de goudsmid

Hebben jij en je partner besloten het huwelijksbootje in te stappen? Geweldig! De trouwerij is een van de mooiste momenten van je leven. Juwelier van Dam helpt je hier graag bij. Maak een afspraak met goudsmid Gideon. Onze goudsmid helpt je graag bij het uitzoeken van een prachtig paar trouwringen. Met meer dan 30 jaar ervaring begeleidt de goudsmid jou en je partner in dit bijzondere proces.

Goudsmid Gideon

Gideon is de edelsmid bij Juwelier van Dam in Ermelo. Hij heeft tientallen jaren ervaring in het juweliersvak en is expert in edelstenen. Daarbij begeleidt hij honderdtallen stellen per jaar bij het uitzoeken van trouwringen. Hij vindt het fantastisch om jou en je partner te helpen bij dit prachtige moment.

Hoe gaan wij te werk?

Het maken van een afspraak bij Juwelier van Dam in Ermelo is zeer eenvoudig. Maar hoe gaat dit nou in zijn werking? Allereerst is het handig om jezelf en je partner voor te bereiden op het uitzoeken van trouwringen. Bekijk bijvoorbeeld alvast wat je budget is en wat voor stijl trouwringen je zoekt. Je mag hier uiteraard altijd van afwijken, maar dit kan je een gerustgevend gevoel geven.

Hier vindt je verschillende soorten trouwringen.

Je kan nu een afspraak maken bij Juwelier van Dam in Ermelo door hierop  te klikken. Klik vervolgens op "trouwringen uitzoeken" en kies een dag en tijd wanneer het jullie uitkomt om langs te komen.

Vervolgens heten we jullie van harte welkom in de juwelier met een bak koffie. Jullie kunnen rondkijken bij onze dummies (zie afbeelding hieronder) en oriënteren over mooie trouwringen. Je kan daarna gerust plaatsnemen op de loveseat. Goudsmid Gideon begeleidt je door dit prachtige proces en weet jullie alles over trouwringen, materialen en modellen te vertellen.

Vervolgens gaan we finetunen. Welk model vind je mooi, wat voor stenen moeten erin, moet er een gravure in en van welke materiaal moet het gemaakt worden? Hierna is het nog enkel een kwestie van bestellen. We houden jullie goed op de hoogte van wanneer de ringen ongeveer binnen zijn. Dit kan een week tot drie weken duren.

Maak een afspraak met de goudsmid, via de knop hieronder!