Casio G-shock x Central Cee

Casio G-shock x Central Cee

Casio G-Shock verwelkomt Central Cee als Europese ambassadeur

G-SHOCK, een merk dat synoniem staat voor robuustheid en stijl, heeft zijn nieuwe Europese ambassadeur aangekondigd: Central Cee. Deze samenwerking markeert een spannende stap voor zowel Casio G-SHOCK als de Britse rapper, die bekendstaat om zijn authentieke stijl en wereldwijde successen. Central Cee, afkomstig uit West-Londen, heeft de muziekscene stormenderhand veroverd en is nu klaar om zijn liefde voor G-Shock te delen met zijn Europese fans.

Central Cee en G-SHOCK: Een perfecte match

Central Cee en G-SHOCK delen een vergelijkbaar verhaal van opkomst en veerkracht. Net zoals Casio G-SHOCK bekendstaat om zijn onverwoestbare horloges, is Central Cee uitgegroeid van een underground artiest tot een wereldwijd erkende ster. Zijn harde werk en toewijding zijn in lijn met de kernwaarden van G-Shock. Central Cee is al sinds zijn jeugd een trouwe fan van het merk en nu, als het gezicht van G-Shock in Europa, brengt hij zijn passie naar een hoger niveau.

“Ik kijk ernaar uit om samen te werken met G-Shock. Ik draag hun horloges al sinds ik een kind was, dus het voelde heel natuurlijk. Ik hou van het merk en het past perfect,” aldus Central Cee.

De campagne: “Built Different”

Om deze samenwerking te vieren, lanceert G-Shock een nieuwe campagne binnen de "Built Different" reeks. Deze campagne zal verhalen vertellen van mensen en producten die de unieke eigenschappen van G-Shock belichamen. Het verhaal van Central Cee, die van een onbekende jongen uit Londen uitgroeide tot een wereldwijde hit, wordt een belangrijk onderdeel van deze campagne.

Daarnaast wordt op 26 september de allernieuwste GM-2110 collectie onthuld, voorzien van een metalen achthoekige bezel en verfijnde roestvrijstalen band. Deze stijlvolle, maar functionele horloges zijn het perfecte voorbeeld van de evolutie van G-Shock. Naast deze nieuwe collectie komen ook enkele iconische modellen naar voren, waaronder Central Cee's favoriete klassieker, de DW-6900U, en andere populaire stijlen zoals de GA-2100 en GMW-B5000.

Een ambassadeur voor de nieuwe generatie

Met meer dan 7 miljard wereldwijde streams en samenwerkingen met sterren als Drake en Lil Baby, is Central Cee een krachtige stem voor de jonge generatie. Zijn invloed reikt verder dan alleen muziek; zijn unieke stijl wordt omarmd door fans wereldwijd. Dit maakt hem de perfecte ambassadeur voor Casio G-Shock, een merk dat al jaren diep geworteld is in de hiphopcultuur.

De samenwerking tussen Casio G-Shock en Central Cee benadrukt de gemeenschappelijke waarden van doorzettingsvermogen, authenticiteit en stijl. De campagne zal niet alleen online te zien zijn, maar ook op fysieke locaties in Europa, waardoor fans de kans krijgen om deel uit te maken van deze unieke reis.

Meer berichten