Moederdag Sieraden

Moederdag Sieraden

Moederdag Sieraden

Zondag 9 mei is het moederdag. Een speciale dag, waar we alle moeders en vrouwen in het zonnetje zetten. Sieraden zijn het ideale cadeau voor de hedendaagse moeder. Je kan hier namelijk een sentimentele boodschap mee overbrengen, uit blijk van waardering. Want eerlijk is eerlijk, zonder moeders waren we nergens! Moederdag is het ideale moment om moeders in het zonnetje te zetten!

 

Oorsprong

Het vereren van moeders is een veel oudere traditie dan de moderne Moederdag en gaat terug op de moedercultus in het klassieke Griekenland. De formele moedercultus met ceremonies voor Cybele of Rhea, de Grote Moeder der goden, werd overal in Klein-Azië beoefend op de ides (15e dag) van maart.

Populair gesteld vindt Moederdag of Moedertjesdag zijn oorsprong in het oude of antieke Griekenland. Daar werden niet zozeer de gewone moeders in het zonnetje gezet, maar werd Rhea, de moeder der goden, geëerd. De katholieke Kerk kent een lange traditie van verering van Maria, de moeder van Jezus. In het Verenigd Koninkrijk is Mothering Sunday een christelijke feestdag, te vieren op de vierde zondag in de Vastentijd, de aanloop naar Pasen, waaruit de huidige Britse variant van Moederdag is geëvolueerd. In 1644 was er in Engeland voor het eerst sprake van een Moederdag zonder kerkelijke achtergrond.

 

Man En Vrouw Zittend Op Een Bankje In Grijswaardenfotografie

 

Hieronder vertellen wij over de verschillende type sieraden merken, zodat jij het perfecte cadeau kan geven aan je moeder. Die helemaal bij haar past.

 

 

Blush Sieraden

Blush staat voornamelijk bekend om de kwaliteit en elegantie. Blush sieraden zijn ideaal voor de moderne vrouw die er graag modieus en chic bijloopt. Daarnaast zijn alle sieraden van 14 karaat geelgoud, witgoud of roségoud gemaakt. Dit is een hele sterke materiaal, die duurzaam is en daarnaast ook prachtig schittert in de rondte. Ook maken ze gebruik van prachtige diamanten en zirkoniastenen. 

 

Collier 3062BGO - Wit Goud (14krt.) – Blush Gold Jewels

 

Klik hier om de Blush Collectie te bekijken

 

 

 

Swarovski Sieraden

Swarovski sieraden zijn het ideale cadeau voor de vrouw die graag opvalt. Dit zijn sieraden met een excentrieke look, met een vleugje elegantie. Alle Swarovski sieraden bevatten een of meerdere Swarovski Kristallen met prachtige facetten. Deze facetten schitteren prachtig in het rondte. Bij binnenkomst in een ruimte, zal het mensen niet ontgaan dat ze een Swarovski sieraad draagt. 

 

Swarovski Power-collectie armband, Beige | Swarovski.com

 

Klik hier om de Swarovski Collectie te bekijken

 

 

 

Coeur de Lion

Coeur de Lion is de definitie van een excentriek en extravagant merk. Het is origineel, opvallend en van hoog kwaliteit. Coeur de Lion is volledig te onderscheiden van andere sieraden merken. Ze maken gebruik van opvallende kleuren en weten een perfect contrast te vinden. Het ziet er fris uit en de kwaliteit is er duidelijk van af te lezen.

 

Coeur de Lion handgemaakte sieraden - bij Juwelier Kale

 

Klik hier om de Coeur de Lion Collectie te bekijken

 

Maak een afspraak met een van onze specialisten. Zo kunnen we je perfect op maat helpen en heb jij een prachtig cadeau voor moederdag

 

Gebruik kortingscode "moederdag" om het gratis te laten inpakken!

 

  Afspraak maken

 

 

 

  |  

Meer berichten