Sieraden verkopen

Verkoop je juwelen via Juwelier van Dam in Ermelo. Het is zonde als je oude gouden sieraden liggen te verstoffen op zolder of in een oude sieradendoos. De goudprijs is de laatste jaren sky high gegaan en je gouden sieraden zijn dus letterlijk goud waard. Juwelier van Dam helpt je graag met het verkopen van je oude sieraden. Zo bieden wij meerdere manieren aan voor het verkopen van je gouden sieraden, zodat je altijd met tevreden gevoel de winkel in- en uitstapt. Op deze pagina lees je hoe het verkopen van je oude sieraden in zijn werking gaat.

Voordelen sieraden verkopen aan de juwelier

Je kan sieraden natuurlijk ook zelf verkopen online of aan een vriend. Echter brengt dat veel nadelen en gedoe met zich mee. Daarom bieden wij aan om voor jou de sieraden te verkopen. Dit komt dan bij de occasion collectie. Dit zijn de voordelen van gouden sieraden verkopen door de juwelier:

  • Wij polijsten de sieraden en zorgen ervoor dat ze er als nieuw uitzien
  • Wij maken professionele productfoto's
  • Je hoeft het zelf niet te verkopen, scheelt tijd en moeite
  • Potentiële kopers krijgen deskundig advies over jouw sieraad

Sieraden verkopen aan de juwelier

Juwelier van Dam biedt diverse mogelijkheden aan voor het verkopen van je juwelen. Het is belangrijk dat je kiest voor de optie die voor jou het fijnst aanvoelt, zodat je altijd met een tevreden blik terugkijkt op de samenwerking. Dit zijn de verkoop mogelijkheden van je oude sieraden:

Taxeren Sieraden

Het is mogelijk bij Juwelier van Dam om je gouden sieraden te taxeren. Hierdoor kom je er achter wat de exacte waarde is van jouw sieraad op basis van de goudkoers. De goudkoers staat momenteel sky high en staat stabiel boven de €47.000,- per kilo. Dat maakt het extra leuk en interessant om de specifieke waarde te achterhalen. Wij bieden daarom de mogelijkheid om vrijblijvend je gouden sieraden te laten taxeren. Maak hiervoor een afspraak via de knop hieronder. Wij hebben een professionele en ervaren goud taxateur in huis genaamd Herman Oudshoorn. Hij helpt je graag met het bepalen van de juiste waarde.

Sieraden Verkopen aan de juwelier

Juwelier van Dam biedt diverse mogelijkheden aan voor het verkopen van je juwelen. Het is belangrijk dat je kiest voor de optie die voor jou het fijnst aanvoelt, zodat je altijd met een tevreden blik terugkijkt op de samenwerking. Dit zijn de verkoop mogelijkheden van je oude sieraden:

Je gouden sieraden inleveren als occasion

Dit is de meest eerbiedige en winstgevende manier om je oude sieraden in te leveren. Wij kopen het sieraad van je over en verkopen dit in onze occasion collectie. Dit zijn 14- en 18 karaat gouden sieraden die wij zowel fysiek in de winkel, als ook op de website aanbieden. We gaan respectvol met de sieraden om en geven ze een mooi plekje online en offline. Hierbij splitten wij de winst. Het enige nadeel van je sieraden inleveren als occasion, is dat het weken tot maanden kan duren voor je sieraad is verkocht, echter krijg je hier wel meer geld voor!

Je gouden sieraden ruilen

Indien je een liefhebber bent van sieraden en horloges, kun je ook voor deze methode kiezen. Hierbij verkoop je je juwelen voor een prachtig sieraad of horloge. Je kan bij ons je gouden sieraden ruilen voor een nieuwe sieraad of horloge. Ben je een liefhebber van horlogemerken als Casio, Seiko, Citizen en Pulsar. Of juist een liefhebber van de sieraadmerken Blush, Swarovski en Coeur de Lion? Dan is deze methode gemaakt voor jou! We taxeren je sieraad, vertellen de winkelwaarde ervan en vervolgens kun je op je gemak shoppen.