Horloge laten repareren

Heb je een horloge om je pols die niet meer werkt naar behoren? Vervelend, maar wel op te lossen! Juwelier van Dam in Ermelo is al 50 jaar ervaren in het repareren van horloges. Dit doen wij zowel intern als extern. Wij kijken naar de beste mogelijkheden voor het repareren van jouw horloge. Om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen is communicatie belangrijk, hier spelen wij zeker op in. We houden je goed op de hoogte, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Op deze pagina kan je de meest belangrijke informatie vinden over het laten repareren van horloges.

Reparaties met eerbied

Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn je sieraad af te geven bij de juwelier. Sieraden gaan vaak generaties mee en dragen daarbij een uniek verhaal. De sentimentele waarde erachter is enorm. De goudsmid van Juwelier van Dam gaat met eerbied en volledige concentratie te werk. Elk sieraad krijgt de volledige aandacht en wordt goed beveiligd. Het repareren van je sieraad is bij Juwelier van Dam 100% veilig.

Kan ik bij Juwelier van Dam terecht voor de reparatie van mijn horloge?

Juwelier van Dam biedt je de mogelijkheid om reparaties aan horloges deskundig uit te laten voeren via onze reparatieservice. Wij werken nauw samen met de beste horlogemakers van Nederland. Deze zijn gespecialiseerd in het repareren van zowel Japanse als Zwitserse horlogemerken. 

Batterij vervangen bij Juwelier van Dam

Het meest voorkomende probleem bij een niet-werkend horloge is de batterij. Deze moet in de meeste gevallen om de twee jaar vervangen worden. Wij ontvangen elke dag ongeveer 50 horloges waarvan wij de batterij moeten vervangen. Doordat wij constant deze service verlenen, zijn wij hier volledig in gespecialiseerd. Wij hebben elke batterij in huis, vervangen het batterijtje binnen enkele minuten, testen het horloge op waterdichtheid en zetten het op tijd. Indien je een horloge hebt waarvan het batterijtje vervangen moet worden, twijfels niet en kom gerust langs bij Juwelier van Dam in Ermelo. Het vervangen van je batterij kost €10,-

Hoeveel kost een horloge reparatie?

Dit is de prijslijst van de horloge reparaties. Hou in gedachte dat prijzen kunnen afwijken i.v.m materiaal, merk en andere specificaties.

 • Batterij vervangen €10,-
 • Waterdichtheid testen €5,-
 • Pakking vervangen €10,-
 • Mineraalglas vervangen €40,-
 • Saffierglas vervangen €100
 • Inzetten pushpen €10,-
 • Leren horlogeband vervangen €20,- tot €100,-
 • Stalen horlogeband vervangen €25,- tot €100,-
 • Titanium horlogeband vervangen €75,- tot €200,-
 • Uurwerk vervangen prijsopgave
 • Uurwerk in orde maken prijsopgave

Naast de reparaties hierboven kunnen we nog veel meer doen. Maak een afspraak met een van onze horlogespecialisten en bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen.